Hoppa direkt till innehåll

Om BologniniPhoto & mig

Om du är intresserad av mitt främsta arbete, kolla då in min portfolio.

BologniniPhoto

BologniniPhoto drivs av mig, Emil Bolognini, och vi riktar in oss till företag och privatpersoner som vill ha foto och- eller videofotograferings tjänster. Vi erbjuder allt ifrån:
  • Porträtt
  • Bröllop (foto & film)
  • Produktfotografering
  • Reklamfilmer
  • Drönar bilder & filmer
- och mycket mer!
Vi skräddarsyr ert uppdrag från början till slut och är alltid med längs vägen vare sig ni befinner er i Stockholm eller Kiruna.
Ni tar enklast kontakt med oss via frågeformuläret längst ned på sidan eller via mail (bologniniphoto.contact@gmail.com)

Vi är inte nöjda förrän ni är nöjda!

Ni hittar oss i Västerås

Om mig

Jag har alltid tyckt om att fotografera, alltid försökt fånga ögonblicket eller föreviga ett minne. Men allting började när jag som 9 åring köpte min första kamera, en Pentax Optio E75. Jag fotograferade allt, resor, möbler, djur, golv, tak, bilar osv. Men det var inte förrän i högstadiet som fotointresset verkligen vaknade, jag köpte en ny kamera, en Nikon D3200 och började ta saker på allvar och skapade mening i bilderna jag tog. Jag ville förmedla ett budskap, skapa en värld eller fånga det där lilla extra, lära mig om utrustning och göra det mesta med det jag hade.
Kebnekaise 2096 m.ö.h
Jag kom in på en media-inriktning på gymnasiet och där träffade jag likasinnade personer som brann för fotografering som jag själv. Då startade jag BologniniPhoto och investerade varje vaken minut i fotografering, lärde mig tekniker, utforskade nya områden. Vart jag än åkte så tog jag med kameran. Jag tog mitt motto på allvar, Om du verkligen vill lära dig någonting, måste du ha erfarenhet i fältet".
Idag är jag en frilansande fotograf som fotograferar allt ifrån byggnader, porträtt, bröllop, produkter och mycket mer. Jag strävar alltid efter att kunden ska vara nöjd och släpper inte arbetet förrän kunden är det.

Emil Bolognini

/BologniniPhoto